MENU

Göran Adlén

Som trendföreläsare måste man hela tiden vara aktuell och anpassa sig efter vad som händer i omvärlden och framför allt kunna förutse vad som kommer att hända.

Göran har några olika inriktningar på sina föreläsningar och några av dessa är:

Trendspanarens manifest

Idag lever vi i en värld av extrema förändringar där det hela tiden gäller att vara uppmärksam och ha en förmåga att fatta snabba beslut. Denna föreläsningen ger en bild av hur framtiden kan komma att se ut. Om du inte hänger med i det som händer i framtiden så är du snart borta från marknaden.

Extremservice – det enklaste och svåraste sättet att bli en vinnare

När allt blir mer och mer lika så krävs det något extra, extremservice. Det räcker inte inte att bara vara bra utan du måste vara bäst. Hur ska du hantera de digitala infödingarna, de kapitalstarka pensionärerna och ett alltmer mångkulturellt Sverige? Du möter den pålästa kunden som vet allt och du möter kunden även i den virtuella världen.

Det andra talangkriget

Idag är det gott om arbetssökande och företagen kan välja och vraka men om några år kommer det att vara ombytta roller. Det gäller att förstå varför man ska bli den attraktivaste arbetsplatsen och varför arbetsgivarmärket är så mycket viktigare än varumärket. Det handlar om att kunna sätta ihop rätt team och förstå hur man ska locka till sig talangerna i framtiden och samtidigt behålla dom äldre.

Mod. passion och mycket action

Detta är Görans mest anlitade föreläsning, en sprudlande inspirationsstund som handlar om att tänka i nya banor, släppa loss kreativiteten och att verkligen få en organisation att brinna för det dom gör.

Allt går att kopiera utan den äkta passionen och det är den som skiljer dom som bara snackar och dom som vågar göra lite mer. Nyckelorden för den här föreläsningen bygger på orden: Våga, Älska & Spring