MENU

Galenkonsulten (Johnny Sundin)

På ett fantastiskt roligt och unikt sätt levererar Galenkonsulten ”Runar Karlqvist” framtidens lösningar för varje specifik organisation. Han är snabb, rörig och underbar. Med ca 200 powerpoint-bilder på 30 minuter driver han med ”dåliga” presentationer och man har kul hela tiden.
Read More ›

Thomas Petterson

0
5863
0
Med sin alldeles säregna dialekt viker man sig av skratt bara Thomas säger varmkorv. Addera då detta till en stå-up underhållning och du har garanterat kramp i skrattmusklerna. Från egna revyer till tv-serier och från krogshower till musikalen Little Shop of Horrors, Thomas är som bäst när han får utrymme att var den han är en stor underhållare!
Read More ›

Thomas Oredsson

Thomas är en av veteranerna inom svensk standup och går under namnet ”Gudfadern”. Han har en mycket seriös syn på sin underhållning och anpassar alltid sitt material beroende på vilken publik han har framför sig. Han har en unik förmåga att fixa sina erfarenheter som skådespelare och artist med sina kunskaper om ledarskap och kreativitet. FILMKLIPP
Read More ›

Jörgen Mörnbäck

Jörgen Mörnbäck har jobbat som imitatör och underhållare på heltid sedan 1981. Han har medverkat i över 100 olika teveprogram och dessutom haft en egen TV-serie. I radions P3 medverkade han mellan 2003-2005 tillsammans med Stefan Livh i programmet Salva där han imiterade mer än 40 olika personer.
Read More ›

Lasse Kronér

En av våra mest folkkära TV-personer älskar att underhålla med sina textremsor i handen, som programledare vid tävlingar eller varför inte en kombination av de båda? Lasses förmåga att blanda både sång, tal och finurligheter har gett honom en helt egen position bland svenska artister. Han är älskad som sångare, underhållare, programledare och föredragshållare. Vill Ni ha riktigt bra underhållning så är Kronér ett säkert kort!
Read More ›

Lasse Karlsson

Lasse är en mycket uppskattad ståuppkomiker som slog igenom i tv-programmen ”Säng dig i Brunnen”, The Båttom is nådd, Komikerklubben, ”I afton Lantz”, ”Stockholm Live” och Babben & Co och varit producent för TV-programmet Time Out. Nuförtiden är Lasse flitigt anlitad på ståuppklubbar och företag runt om i Sverige. Listan på företag där Lasse har uppträtt är väldigt lång.
Read More ›

Per Fritzell

Per har sedan 1979 varit en del av gruppen After Shave. Galenskaparna och After Shave har skapat historia genom sina teateruppsättningar, krogshower, TV-serier och biofilmer. Dock måste man inse att det han är mest känd för, är att han har givit den svenska husvagnsägaren, ett ansikte. Per är en underhållare av stora mått med sin gitarr, sin sång och sina välkända ”gubbar.
Read More ›

Lena Frisk

Lena Frisk har underhållit runt om i Sverige sedan 1996 och gjort succé med sitt säkra framträdande, sin rappa stil och sina träffsäkra formuleringar. Hon debuterade på Norra Brunn 1994. Lena utsågs till ”Årets kvinnliga komiker” redan 2003 på Standup Comedy-galan i Stockholm med motiveringen: ”Med sin vassa tunga, sceniska begåvning och ett djävlar anamma har hon blivit den nya ståupp-drottningen som Sverige längtat efter” Så här har det skrivits och sagts om Lena: ”Sveriges roligaste kvinna” – TV4 ”Lena får både män och kvinnor att vrida sig av skratt när hon så snyggt surfar mellan fördomar, sanningar och lögner.” ”Proffsig på scen och blixtsnabb i repliken…”
Read More ›

Anna-Lena Bergelin

”Jag är mor och jag är ensam mor. Jamen, du har väl en man? Ja, det har jag – men han är ju far.” Sedan de första skämten kom till på BB i samband med att hon fött sin son har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Anna-Lena Bergelin, fd Brundin, blandar djupaste allvar med grundaste trams och hamnar i de mest underbara sammanhang. Ni har säkert sett henne som programledare på TV eller som ståuppkomiker. Till detta kan läggas att hon är en mycket duktig moderator.
Read More ›

Peter Apelgren

0
5815
0
Vill ni ha underhållning utöver det förväntade så är Peter ett självklart val. Kreativitet och humor är de ord som dyker upp först när hans namn nämns. Peter är konstnär, tv-man, trendorakel, föreläsare och komiker. Peters föreläsningar är lika oberäkneliga som de är roliga.
Read More ›