MENU

Klasse Möllberg – ala carte

Vi har arbetet med Klasse vid ett flertal enormt stora och ett antal mindre arrangemang, alltifrån tyrolerfester till julbord och kan bara säga att han är noggrann, väl förberedd och riktigt proffsig. Gäst på egen fest? Självklart! Men då krävs det att någon annan tar ansvaret för helheten så att du i lugn och ro kan luta dig tillbaka och njuta av god mat och få tid att umgås med vänner, arbetskamrater eller kunder. Handen på hjärtat så är det väl en sådan fest du vill ha? Efter ca 30 år som kombinerad festarrangör, underhållare och middagsdirigent har Klasse lärt sig hemligheterna om hur man skapar en minnesvärd fest för både gäster och värdfolk. Bra såser reder sig inte själva. Man måste ha rimligt gott om tid för att kunna göra en genomtänkt planering. Din fest är ingen färdig lagervara. Ju tidigare Klasse får veta dina önskemål desto bättre. Han tar hand om både stora och små frågor. Showtime! Vägen till middagsgästens hjärta går inte enbart genom magen. Den går genom örat också. Därför är Klasse mycket lyhörd när det gäller val av melodier. Så det blir en hel del plockande i låtarkivet. Det brukar bli en skön blandning av svensktopp, 60-talshits, […]
Read More ›

Rydell & Quick

Rydell & Quick är Sveriges största turnerande rockshow! Deras specialitet är att leverera en snygg show med ett otroligt drag och tryck. Med ljus och ljud i topklass är det verkligen show med stort S som Rydell & Quick har satssat på. Bandet som har haft olika konstellationer genom åren består idag av fem bandmedlemma och deras gemensamma nämnare sedan 1989 har alltid varit Christer Rydell och Malin Quick. Rydell & Quick gör alla typer av event allt från Globen till sporthallar, afterski, kickoff och såväl små som stora arrangemang. Showen bjuder på såväl eget material och andra artisters låtar, ofta arrangerade på Rydell & Quicks egna sätt med högt tempo och mycket energi.
Read More ›

Rock Circus

Rock Circus är ett nytt fräscht och lite annorlunda band som bildats ur två andra duktiga band. Nya låtar blandas med klassiker. Bandet spelar nya och moderna låtar i sin egen stil och blandar gärna med lite äldre klassiker så att alla åldrar får sitt.
Read More ›

The Poodles

Hårdrocksbandet tar med gästerna på en skön musikresa som blandar egna låtar, covers och rockhistoria. Musikshowen anpassas för att passa såväl den mindre företagsfesten som den stora banketten.
Read More ›

Pepperland

Pepperland startade 2005 och har rötterna i den tidigare gruppen Lenny Pane. Gruppen spelar uteslutande musik av Beatles och klär sig även som sina förebilder vid sina konserter. Bandet har bl a uppträtt på Liverpoolfestivalen i många år och de är ett band som ger Beatles låtskatt rättvisa.
Read More ›

Black Ingvars

Det har gått 16 år sedan Black Ingvars sålde makalösa 800.000 cd:s i norden. Bandets svängiga show går hem i alla åldar, från 20 – 70 år. Vill du ha en riktigt lyckad kväll finns det inget bättre band än Black Ingvars.
Read More ›

Arvingarna

Arvingarna erbjuder allt från stora företagsjobb till logdans ute på vischan. Vill ni boka en helkväll för företaget kan ni själva kombinera olika alternativ. Lite akustiskt till maten, bjud upp till dans efter kaffet och avsluta med Rock&Schlager-show som innehåller allt från Eloise till AC/DC!
Read More ›

Peter Siepen

Peter Siepen är discjockey, konferencier, TV-profil och föredetta modell. Peter är mer än en discjockey som bara spelar plattor. Här varvas kvällen med prat, show och galna upptåg. Eller varför inte låta honom vara kvällens konferencier.
Read More ›

Clabbe

Claes af Geijerstam blandar dom senaste hitsen med funk, disco, pop, rock och synt från förr med han alldeles egna igenkännande röst. Rakt över disc!!!
Read More ›

Mojje

Mojje har uppträtt i hela sitt liv. Med programmet Micke & Mojje tog allt rejäl fart. Tillsammans med Niklas Wahlgren skrevs låtar som Tjaba tjena hallå och Var ligger landet där man böjer bananerna. Sedan dess har det bara rullat på med guldskivor, turnéer och ännu flera TV-program. Nu kan ni boka artisten Mojje till företagets familjedag eller andra festligheter.
Read More ›