MENU

Maria Lundqvist

Maria är oerhört mångsidig och erfaren både som skådespelare i många serier och filmer. Hon har varit Guldbaggenominerad  bl.a. för sin insats i kritikerrosade långfilmen ”De bästa av mödrar”. Hon var senast aktuell i  SVTs dramaserie ”30 grader i februari”. Biblotikarien  i Haga -”Sally Santesson – en hårt dubbelarbetande nollbarnsmamma i sina bästa år”, är bara ett exempel på sköna karaktärer i Marias repertoar. ”Ett piano, två kvinnor och massa skratt. ”Helt enkelt humor, värme och musik”. Maria är en enastående underhållare / föreläsare och har även bred erfarenhet som konfrencier. Hon erbjuder musikaliska föredrag, underhållande berättelser,  pianospel, sång, filosofi och komik, som inte gör någon besviken. För bokning, kontakta Michael; 0766 290 000 michael@talarkompaniet.se      
Read More ›

Mikael Myllie

Myllie är det ultimata enmanskonceptet till fest och events. Från mingelmusik och akustisk trubadur till schlagershow och rock´n roll. Lura gästerna med en ”hemlig” gäst/kock/servitör som tillslut får alla att kikna av skratt eller varför inte bjuda på en specialskriven Music Quiz om företaget eller jubilaren?   Boka Myllie på; 0766 290 000 michael@talarkompaniet.se
Read More ›

Lasse Kronér

En av våra mest folkkära TV-personer älskar att underhålla med sina textremsor i handen, som programledare vid tävlingar eller varför inte en kombination av de båda? Lasses förmåga att blanda både sång, tal och finurligheter har gett honom en helt egen position bland svenska artister. Han är älskad som sångare, underhållare, programledare och föredragshållare. Vill Ni ha riktigt bra underhållning så är Kronér ett säkert kort!   Boka Lasse på; 0766 290 000 michael@talarkompaniet.se  
Read More ›

Gaston

En svensk mästare i magi som alltid levererar. Med sin stora scennärvaro trollbinder han och roar sin publik. Efter flera års erfarenhet av scener, stora som små har han utvecklat sina shower. Gaston har tre år med Cabaret Lorensbergs krogshow bakom sig där han spelat över tvåhundra shower. Scenshowen levereras i comedyformat med inslag av svärdslukning, jonglering och trollerikonster, såklart. Ockult är en gastande show med något utöver det övernaturliga. Magin upplevs med kroppens alla sinnen i detta interaktiva teatersycke, där gränsen mellan fiktion och verklighet suddas ut.
Read More ›

Per Fritzell

Per har sedan 1979 varit en del av gruppen After Shave. Galenskaparna och After Shave har skapat historia genom sina teateruppsättningar, krogshower, TV-serier och biofilmer. Dock måste man inse att det han är mest känd för, är att han har givit den svenska husvagnsägaren, ett ansikte. Per är en underhållare av stora mått med sin gitarr, sin sång och sina välkända ”gubbar.
Read More ›

Lena Frisk

Lena Frisk har underhållit runt om i Sverige sedan 1996 och gjort succé med sitt säkra framträdande, sin rappa stil och sina träffsäkra formuleringar. Hon debuterade på Norra Brunn 1994. Lena utsågs till ”Årets kvinnliga komiker” redan 2003 på Standup Comedy-galan i Stockholm med motiveringen: ”Med sin vassa tunga, sceniska begåvning och ett djävlar anamma har hon blivit den nya ståupp-drottningen som Sverige längtat efter” Så här har det skrivits och sagts om Lena: ”Sveriges roligaste kvinna” – TV4 ”Lena får både män och kvinnor att vrida sig av skratt när hon så snyggt surfar mellan fördomar, sanningar och lögner.” ”Proffsig på scen och blixtsnabb i repliken…”
Read More ›

Erica Johansson

Ni bjuds på en resa genom Ericas idrottskarriär. Hur hanterar man framgångar, eller behövs det? Hur tacklar man ett nederlag och hur lyckas man vända motgång till medgång? Erica delar med sig av sina erfarenheter från en framgångsrik idrottskarriär, hon talar även om drivkraften och vikten av att tänka positivt. Vi kommer också få höra om medaljens baksida, d v s medias bevakning och vinkling av en idrottskvinna och hennes situation. Har en journalist rätt att skriva vad som helst och har man möjlighet att påverka det som skrivs? Följ med på en spännande resa och få en inblick i en idrottskvinnas liv!
Read More ›

Ingemar & Peter – 25 år med Morrongänget

25 år med Morrongänget! De välkända radioprofilerna från Göteborg, Ingemar & Peter, har roat västsvenskarna i 25 år. Detta är en föreläsning om att hålla sig kvar på toppen genom ständig förnyelse. Hur tillfredställer man gamla kunder (lyssnare) och hur attraherar man nya? Ingemar & Peter delar med sig av historiska tillbakablickar, dråpligheter, historier bakom kulisserna, goda råd, profetior om framtiden och många skratt. Väl mött!     FILMKLIPP
Read More ›

Micke Darmell

Med en bra möteskultur ökar du genomförandekraften i organisationen. Möt mötesevangelisten nr 1 i Sverige, Micke Darmell. Med en bra möteskultur så når du snabbare dina mål. Under denna föreläsning kommer du att få inspiration och konkreta verktyg för att dina möten skall få större effekt! Vi tillbringar 25% av all arbetstid i möten, är du chef eller ledare kommer du att tillbringa 25 år av ditt arbetsliv i möten. Trots detta är det få som har en enda timmes utbildning i ämnet.
Read More ›

Jan Bylund

Våga fråga och våga vara korkad En underhållande föreläsning om konsten att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa korkade frågor. Att veta hur man ser ut i andra människors ögon och kunna nyttja det ger oss självförtroende och stabilitet och gör att vi vågar vara oss själva, göra bort oss och kunna bjuda på det. Med många exempel från scenen och i det verkliga livet visar Jan hur vi människor är och beter oss. Tala är guld – en kurs i talteknik Med många års erfarenhet från scenen som ståuppkomiker, moderator och programledare berättar och beskriver Jan hur man på bästa sätt kan framföra ett budskap. Denna kursen innehåller ämnen som: kroppsspråk, mikrofonteknik, betrakta och ta in lyssnarna, hur man skriver ett bra tal, ”talångest” och mycket annat nyttigt för att utveckla sig själv eller sin grupp. Standup Jan Bylund är en av de mest rutinerade komikerna och med sin Norrländska klarsyn fångar han komiken i vardagssituationerna som vi alla känner igen.    
Read More ›