MENU

Stefan Sauk

 

”Hur ska jag göra för att få människor att lyssna på det jag säger och hur ska jag undvika att bli nervös när jag ska tala inför en publik eller framför en kamera”

Lyssna till ”Tala inför folk”, där du kommer att få se en helt ny sida av Stefan. Med egna berättelser talar han om sina erfarenheter kring kommunikation, utifrån en skådespelares perspektiv.

Kommunikation finns i allt vi tar oss för – projekt, vänskap och äktenskap- allt från familjeliv till företagsrelationser står och faller med kommunikation. Hur skall vi då kommunicera för att få relationer att fungera och företag att blomstra? Det kommer du få svar på i denna föreläsning.

Stefan bjuder på insikt, kunskap och många skratt när han guidar oss genom konsten att prata inför andra, konsensus-mentalitet och rädslan för att göra bort sig inför gruppen.
Han lägger stor vikt vid de hjälpmedel som finns för att ta kontrollen över nerverna inför en presentation, för att sedan kunna gå vidare och slipa på retotriken, kroppsspråket samt själva budskapet.

För den breda publiken är Stefan mest känd som galningen i det kultförklarade inslaget ”Tillfälligt avbrott” i Lorry.

I Lorry myntade Sauk uttrycken,

”De é mycké nu” och ”Jag é skeptisk”

Mångsidigheten är hans signum då han gjort allt från komedi till Norén och musikaler.

Han har även skrivit manus och varit medproducent i många filmprojekt samt dansat i Let´s Dance.

För bokning, kontakta Michael;

0766 290 000

michael@talarkompaniet.se

FILMKLIPP