MENU

Pär Johansson

All bli sedd, behövd och tagen i anspråk är huvudbudskapet när Pär Johansson ger en föreläsning fylld av humor och värme.

Pär Johansson är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern. Det är den teater som blivit mycket uppmärksammad de senaste åren för att utvecklingsstörda och ”normalstörda” agerar tillsammans på scenen.

I föreläsningen berättar Pär om drastiska och lärorika exempel från hans arbete med uppsättningarna i Glada Hudik-teatern och dess väg till Cirkus i Stockholm. Att hjälpa människor att utvecklas är det mest spännande av alla arbeten. Det må gälla vem som helst, människor med funktionshinder eller världsomspännande företag.

Pär kommer i sin berättelse om resan med Glada Hudik-teatern att tydliggöra hur det goda ledarskapet gentemot andra alltid tar sin början hos en människa, och hur stora processer och resultat nås när man vågar konfrontera sin egen och andra människors okunskap och osäkerhet. Resan dit har kantats av en mängd mentala inställningar – hos grundarna, hos de medverkande och inte minst hos omgivningen. Pär Johansson berättar i sitt föredrag hur det kom sig att han blev entreprenör istället för ”sysselsättare”.

För bokning, kontakta Michael;

0766 290 000

michael@talarkompaniet.se

 

 

Filmklipp!