MENU

Thomas Oredsson

0
20140
0
Thomas är en av veteranerna inom svensk standup och går under namnet ”Gudfadern”. Han har en mycket seriös syn på sin underhållning och anpassar alltid sitt material beroende på vilken publik han har framför sig. Han har en unik förmåga att fixa sina erfarenheter som skådespelare och artist med sina kunskaper om ledarskap och kreativitet. För bokning, kontakta Michael; 0766 290 000 michael@talarkompaniet.se   FILMKLIPP
Read More ›

Lasse Karlsson

0
19921
0
Lasse är en mycket uppskattad ståuppkomiker som slog igenom i tv-programmen ”Säng dig i Brunnen”, The Båttom is nådd, Komikerklubben, ”I afton Lantz”, ”Stockholm Live” och Babben & Co och varit producent för TV-programmet Time Out. Nuförtiden är Lasse flitigt anlitad på ståuppklubbar och företag runt om i Sverige. Listan på företag där Lasse har uppträtt är väldigt lång.
Read More ›

Lena Frisk

Lena Frisk har underhållit runt om i Sverige sedan 1996 och gjort succé med sitt säkra framträdande, sin rappa stil och sina träffsäkra formuleringar. Hon debuterade på Norra Brunn 1994. Lena utsågs till ”Årets kvinnliga komiker” redan 2003 på Standup Comedy-galan i Stockholm med motiveringen: ”Med sin vassa tunga, sceniska begåvning och ett djävlar anamma har hon blivit den nya ståupp-drottningen som Sverige längtat efter” Så här har det skrivits och sagts om Lena: ”Sveriges roligaste kvinna” – TV4 ”Lena får både män och kvinnor att vrida sig av skratt när hon så snyggt surfar mellan fördomar, sanningar och lögner.” ”Proffsig på scen och blixtsnabb i repliken…”
Read More ›

Jan Bylund

Våga fråga och våga vara korkad En underhållande föreläsning om konsten att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa korkade frågor. Att veta hur man ser ut i andra människors ögon och kunna nyttja det ger oss självförtroende och stabilitet och gör att vi vågar vara oss själva, göra bort oss och kunna bjuda på det. Med många exempel från scenen och i det verkliga livet visar Jan hur vi människor är och beter oss. Tala är guld – en kurs i talteknik Med många års erfarenhet från scenen som ståuppkomiker, moderator och programledare berättar och beskriver Jan hur man på bästa sätt kan framföra ett budskap. Denna kursen innehåller ämnen som: kroppsspråk, mikrofonteknik, betrakta och ta in lyssnarna, hur man skriver ett bra tal, ”talångest” och mycket annat nyttigt för att utveckla sig själv eller sin grupp. Standup Jan Bylund är en av de mest rutinerade komikerna och med sin Norrländska klarsyn fångar han komiken i vardagssituationerna som vi alla känner igen.    
Read More ›

Niklas Andersson –

Skämtar om allt mellan himmel och jord. Aktuella/inaktuella händelser, skruvad vardagskomik sett ur ett personligt perspektiv. Niklas har även medverkat i ”Julrally”, en julshow med ”Rallygänget” från P3 samt ”Mia och Klara” på restaurang Trägårn i Göteborg. Julen 2015 gjorde han bejublade julshower tillsammans med Peter Apelgren.  
Read More ›