MENU

Pasi Salonen

Med Pasi Salonens föreläsning får du en vitamininjektion mitt i vardagen! Med enkel pedagogik och mycket skratt lär han ut de enkla modellerna till ett nyttigare och hälsosammare liv. Vilket är grunden till all framgång. Bokar ni Pasi får ni bland annat höra om hans resa från Svensk Mästare i den tuffaste av sporter – triathlon, till att inte kunna knyta sina egna skor, för att sedan komma tillbaka till den absoluta världseliten som 40 plussare.
Read More ›

Erica Johansson

Ni bjuds på en resa genom Ericas idrottskarriär. Hur hanterar man framgångar, eller behövs det? Hur tacklar man ett nederlag och hur lyckas man vända motgång till medgång? Erica delar med sig av sina erfarenheter från en framgångsrik idrottskarriär, hon talar även om drivkraften och vikten av att tänka positivt. Vi kommer också få höra om medaljens baksida, d v s medias bevakning och vinkling av en idrottskvinna och hennes situation. Har en journalist rätt att skriva vad som helst och har man möjlighet att påverka det som skrivs? Följ med på en spännande resa och få en inblick i en idrottskvinnas liv!
Read More ›

Susanne Gunnarsson

Vägen till ett OS Guld har kantats av ensamhet, tårar och slit som hade fått vem som helst att ge upp, men inte Susanne. Susanne delar med sig av sitt liv och sin passion som kanotist. En passion så stark att ingenting kunde stoppa henne från att bli bäst i världen.
Read More ›

Malin Ewerlöf

Vad krävs för att lyckas? Hur ser vägen ut mot ett utsatt mål? Att vara medel och långdistanslöpare förutsätter uthållighet, en kvalitet som måste underhållas och utvecklas. Malin berättar med utgångspunkt över sin över 20 år långa karriär som elitlöpare om hur konsekvent handlande och uthållighet skapar resultat. Strävan efter resultat på löparbanan är ju inte detsamma som strävan efter balans i livet. Hur kan man då göra för att lyckas med alla dessa bitar som träning, jobb och familj?
Read More ›

Malin Berghagen

-Naturkraft som går sin egen väg! Malin är kvinnan med många strängar på sin lyra. Hon började som modell och skådespelerska och är idag fokuserad på de saker i livet som får oss att må bra! Malin är en mycket uppskattad föreläsare och håller även kurser om hälsa & yoga. Hon är känd från TV-programmet, ”Det Okända” och som programledare på radiokanalen ”Lugna favoriter”.
Read More ›