MENU

Klasse Möllberg – ala carte

Vi har arbetet med Klasse vid ett flertal enormt stora och ett antal mindre arrangemang, alltifrån tyrolerfester till julbord och kan bara säga att han är noggrann, väl förberedd och riktigt proffsig.

Gäst på egen fest? Självklart!

Men då krävs det att någon annan tar ansvaret för helheten så att du i lugn och ro kan luta
dig tillbaka och njuta av god mat och få tid att umgås med vänner, arbetskamrater eller kunder. Handen på hjärtat så är det väl en sådan fest du vill ha? Efter ca 30 år som kombinerad festarrangör, underhållare och middagsdirigent har Klasse lärt sig hemligheterna om hur man skapar en minnesvärd fest för både gäster och värdfolk.

Bra såser reder sig inte själva.

Man måste ha rimligt gott om tid för att kunna göra en genomtänkt planering. Din fest är ingen färdig lagervara. Ju tidigare Klasse får veta dina önskemål desto bättre. Han tar hand om både stora och små frågor.

Showtime!

Vägen till middagsgästens hjärta går inte enbart genom magen. Den går genom örat också. Därför är Klasse mycket lyhörd när det gäller val av melodier. Så det blir en hel del plockande i låtarkivet. Det brukar bli en skön blandning av svensktopp, 60-talshits, visor och swing.

Boka Classe på;

0766 290 000

michael@talarkompaniet.se