MENU

Lars-Peter Loeld

Lars-Peter Loeld är beteendevetaren som vet vad du tänker, hur du tänker och när du tänker. Han presenterar en interaktiv ”tankeväckande” föreläsning som du garanterat aldrig tidigare har upplevt.

Det verkar som om Loeld har förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger samt berätta detaljer om deltagarna som han absolut inte kan känna till. Lars-Peter Loeld är inte synsk- han är bara tankeläsare. Han skapar en föreläsning med hjälp av dina tankar!

Lars-Peter Loeld har i 25 års tid roat och inspirerat människor över hela Europa med sina Mindgames. Han har medverkat i ett 40-tal TV-program. Han föreläser även om humor, arbetsglädje, kreativitet och förklarar hemligheten med hur man gör briljanta presentationer. Loeld är inte bara föreläsare, utan även moderator, inspiratör och underhållare. Som en inledning till sina föreläsningar kan Loeld presentera sitt alter ego Docent Tommy Erlandsson , ”den misslyckade föreläsaren” vars presentationer får vem som helst att framstå som världens mest karismatiska presentatör. Detta är det perfekta sättet att bryta isen.